12 Ocak 2011 Çarşamba

Dustin ve Zack'ın Maceraları:Bölüm3: Dustin Bir Pokémon Yakalar!

Kahramanlarımız Viridian Ormanı'nın yolunda ilerliyorlardı.Zack Dustin'e:
-Dünkü Spearow saldırısını gerçekten ucuz atlattık.Belki biraz daha oyalansaydık şuan burada olmayabilirdik.
dedi.Dustin:
-Evet kıl payı ile kurtulduk dostum.Pokémon merk....aaa...PAT!

Zack ile Dustin gözlerini açtılar.Etraflarına baktıkları halde hiçbirşey göremiyorlardı.
Zack:

-Aaah...Neredeyim ben?
dedi karanlığın içinde kendi kendine.Daha sonra yalnız olmadığını farketti.Dustin baygın bir şekilde yanında yatıyordu.Onu uyandırdı.Daha sonra onla konuşurken yukarıdan bulunduğu karanlık ortamı aydınlatan güneş ışınını farketti.Kafasını yukarı kaldırdığında birkaç ağacın tepesini ve gökyüzünü farketti.Evet!İşte bir çukura düşmüşlerdi ve bu bir mutlaka tuzaktı.Ama bunu kim yapmıştı?

Aradan 1 saat geçti.Halen daha çukurdan çıkmaya çalışmalarına rağmen çıkamadılar.Daha sonra ayak sesleri duydular.Daha sonra çukurun etrafında onların yaşlarında bir çocuk silüeti gördüler.Çocuk bağırdı:
-Birilerini yakaladııımmmm...Jamessss......Buraya gel....
Ardından tekrar bağırdı:
-Ahh...Lanet olsun...Beni bırakıp gitmişler...İş başa düştü...Gastly onları çukurdan çıkar...
dedi.Zack vücudunda aniden bir hafiflik hissetti.Vücudu kendi kendine hareket etmeye başladı.Aniden ayakları yerden kesildi ve havalamaya başladı.Kafasını oynatabiliyordu.Yanına baktığında Dustin de aynı şekilde havalanmıştı.

Birden hızlı bir şekilde sanki bir güç onları yere attı.Zack Dexter'ı açtı.Bu gücü uygulayan Pokémonun yani Gastly'nin özelliklerini öğrenmek istedi.

Zack sinirlendi ve Poliwag'ı çıkartmayı düşündü ama sonra vazgeçti.Dustin ileri atıldı ve Rhyhorn'u Pokétopundan çıkardı.

Rhyhorn ! Boynuz saldırısı dedi.Rhyhorn Boynuz Darbelerini Gastly'e vuruyordu ancak Gastly her seferinde yaralanmadan kurtuluyordu.Daha sonra Gastly Hipnoz ile Rhyhorn'u uyuttu.
Dustin:

-Rhyhorn geri gel!
Zack:
-Sen de kimsin ve bizden ne istiyorsun ?
Gizemli çocuk:
-Bunu söyleyemem.Ancak sizden hoşlanmadığım bir gerçek.Benim kim olduğumu çok yakında öğreneceksiniz.Ancak siz niteliksiz eğitmenlersiniz.Sizin Pokémonlarınız benim bir işime yaramaz.
dedi.Zack ise dalgındı.Poliwag'ı riske etmek istemiyordu.Onu çıkartmayacağım dedi.Yabancı gözlerden kaybolmuştu.Ormanda yollarına devam ettiler ancak akılları kötü yabancıdaydı.Onunla tekrar karşılaşmayı çok istiyorlardı.

Yolda ilerlerken iki tane yeni Pokémon gördüler.Bunlar iki tane tırtıl idi.Ancak birinde iğne vardı ve turuncumtrak bir renge sahip idi.Ötekinde ise yeşil derisinin üzerinde bulunan lekelerden başka birşey yoktu.Bu Pokémonlar yemek yiyordu. Dustin takımına bir Pokémon yakalamak istiyordu.Dexter'ı açtı ve yeşil olan Pokémonun verilerini incelemesi için Dexter'ı açtı.

Sonra Dustin Zack'a:

-Ben gerçekten Caterpie'yi yakalamak istiyorum dostum.Sen de istersen diğer Pokémonu yakalayabilirsin.
Zack tırtıllara baktı.Dexter'ı açtı ve diğer Pokémonun verilerine baktı.

Daha sonra Dustin'e:

-Bu ormanda yeterince böcek Pokémonu var zaten.Poliwag'ı eğitmeden başka bir Pokémonun sorumluluğunu üstüme alamam.
dedi.Dustin Rhyhorn'u Pokétopundan çıkardı.

Dustin:

-Rhyhorn! Caterpie'ye Tepinme saldırını kullan!
dedi.Caterpie korkudan kaçmaya çalışırken Dustin Pokétopunu kemerinden çıkarır.Top sırası ile sallanır.1-2-3 derken önünde yanan kırmızı ışık bir anda söndü.Bu onun Pokémonu yakalamış olduğu anlamına geliyordu.İki arkadaş sevinçle yollarına devam ettiler.Ve hala o esrarengiz adamı düşündüler.Ama kendilerini bekleyen tehlikelerin farkında değillerdi.
-BÖLÜM SONU-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder